BODY


Kroppsbehandlingar och Massage


BRUN UTAN SOL 60min Ord.pris 595kr NU 495kr
Brun utan sol behandling för hela kroppen. 
Perfekt för dig som vill bli snabbt brun och med ett hållbart resultat under sommaren. 
Ingår Tranquillity ritual, brun utan sol på hela kroppen som appliceras med borste och vante från Marc Inbane. 
Ej spraytan!

BODY EXPRESS 45min 595kr / helgpris 695kr
Uppfräschande Quick fix kroppsbehandling. Ingår Tranquillity ritual, rengöring, peeling och kräm för ansiktet. Kroppspeeling med AHA/PHA och lätt insmörjningsmassage för hela kroppen.

BODY DREAM 75min 895kr / helgpris 995kr
Underbar och lyxig kroppsbehandling. Ingår Tranquillity ritual, rengöring, peeling, mask och avslutande kräm för ansiktet. Kroppspeeling med AHA/PHA, fuktinpackning som är en föryngrande och närande mask för att ge kroppens vävnader elasticitet och effektivt antioxidantskydd. Avslutas med lätt insmörjnings massage för hela kroppen.

BODY FOKUS 60min 795kr / helgpris 895kr
Kroppsbehandling med fokus på lår, höft och buk som dränerar och detoxar kroppen med synliga resultat!
Ingår Tranquillity ritual, kroppspeeling med AHA/PHA, alg och lera inpackning, tvättas av med varma handdukar och massage som ökar förbränningen och blodcirkulationen på dem specifika områdena. Under tiden inpackningen ligger på får du en skön dekolletage och arm massage. 
Rekommenderar att göra en kur på minst 4st salongsbehandlingar med 1ggr/v eller som en skön engångsbehandling, som ger en ordentlig utrensning i kroppen. Rekommenderas ej vid graviditet, amning eller sköldkörtelsjukdomar! 

BODY DEEP CLEANSING 45min 595kr / helgpris 695kr
Fokus ligger på att rensa och ge huden rätt balans. Vi kan behandla områden som ryggen, axlar och ovan brösten. Där uppkomsten av pormaskar och inkapslingar uppkommer! Ingår Tranquillity ritual, rengöring, ånga, peeling, portömning, mask och avslutande serum och kräm.

FRISKVÅRD FACE MASSAGE 45min 645kr / helgpris 745kr
Denna ansiktsbehandlingen har stort fokus på total avslappning motverkar ömhet och stelhet. Ingår i behandlingen.
Ingår i behandlingen. Tranquillity ritual, rengöring, scrub och mask som varsamt masseras in och tvättas av för att ge plats åt en fantastisk anti-stress massage för ansikte, hals, öron, dekolletage, nacke och axlar. Avslutas med serum och kräm efter din hudkvalité.
Du kan välja till att få mer massage i behandling som exempel lymfmassage eller gua sha sten ansiktsmassage eller ice spoons massage.
Eller varför inte lyxa till det med hand eller fot massage.
Enligt Skatteverkets regler gäller; Du får använda friskvårdsbidraget för behandling som är avstressande eller motverkar ömhet och stelhet.


RYGG MASSAGE 40min 595kr /helgpris 695kr
En avkopplande och skön massage för hela ryggen, axlar, nacken och skalpen som är perfekt för dig som behöver djup avslappning och önskar mer välbefinnande. Massagen som utförs är taktil massage som har positiva egenskaper mot ex. smärtlindring, stress, stärker immunförsvaret och ge en bättre sömn.  

MINI BODY 15min 245kr 
Mini Body Massage är en lugn och avslappnande massage. Stress reducerande som ger dig lugn i kroppen. 
Prova på taktil massage, avslappnings massage, lugna och svepande rörelser eller perfekt för en yngre publik under 15år.

BODY SOFT MASSAGE 25,55min 395,695kr / helgpris 495,795kr
Soft Massage är en lugn och avslappnande massage. Stress reducerande som ger dig lugn i kroppen. Massagen skräddarsys efter dig, kombinera taktil massage och avslappnings massage.  Behandlingen startar med en konsultation där din massör lyssnar på dina önskemål och behov för att ge dig förslag på bästa kombinationen.

BODY AROMA MASSAGE 25,55min 445,745kr / helgpris 545,845kr 
En underbar och avslappnade aroma massage med eteriska oljor. Massagen i sig är väldigt mjuk och baseras på taktilmassage. 
Det är massage i form av strykningar. Massagen ger beröring i ett jämnt och lugnt tryck som följer ett medvetet rörelsemönster för att aktivera oxytocinsystemet i kroppen. Oxytocin är ett hormon som gör att vi mår bra. Aroma massagen stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Den främjar också stress och oro. 

BODY HOTSTONE MASSAGE 25,55min 445,745kr / helgpris 545,845kr
Hotstone - Varma lavastenar med olja har en lugnande och stress reducerande effekt samtidigt som massagen ger dig ny kraft och energi. Massagen hjälper till att rensa din kropp från slaggprodukter och är perfekt för dig som vill varva ner, minska stress och återhämta sig. 
Behandlingen startar med en konsultation där din massör lyssnar på dina önskemål och behov för att ge dig förslag på bästa kombinationen.
Går att få denna behandlingen som en djupgående hotstone, 15min 75kr extra eller 30min 125kr extra.

BODY KLASSISK MASSAGE 25,55min 495,795kr / helgpris 595,895kr
Klassisk Massage är en blandning av soft och deep massage där man varvar avslappning med djupgående massage, Massagen skräddarsys efter dig, kombinerar svensk klassisk massage med taktil massage. Behandlingen startar med en konsultation där din massör lyssnar på dina önskemål och behov för att ge dig förslag på bästa kombinationen.

BODY DEEP MASSAGE 25,55min 545,845kr / helgpris 645,945kr
Deep Massage är en djupgående massage som hjälper till att löser upp knutor och spända muskler. Massagen skräddarsys efter dig, kombinera bindvävsmassage, triggerpunkter och svensk klassisk massage. Behandlingen startar med en konsultation där din massör lyssnar på dina önskemål och behov för att ge dig förslag på bästa kombinationen.
Sök