Infuzion System® 

Skin Booster utan nålar! 
Erbjuder ett alternativ för dig som inte vill göra ingrepp eller injicera och som önskar sig ett naturligt utseende men ändå kunna göra en behandling som ger resultat direkt.

Tack vare Infuzion System® så är det möjligt att föra in steril hyaluronsyra med ett speciellt anpassat PH-värde i huden med ström istället för nålar. Infuzion System® är en världsunik metod och registrerat varumärke som har blivit extremt populär. En säker behandling och ingen smärta, svullnad eller blåmärken.

Behandlingen med Infuzion System® går ut på att man för in hyaluronsyra i huden med galvanisk ström som fungerar som en ultratunn, osynlig nål som är en patenterande kula som rollas på hudytan och som samtidigt vidgar porerna. Efter behandlingen sluter sig porerna igen och stora porer blir mindre. 
Infuzion System® kan penetrera över 3000 kDa = Dalton i molekylmassa in i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Detta innebär att porerna vidgas under en Infuzion behandling som gör införseln av hyaluronsyra möjlig.

Har lång erfarenhet av behandlingen med nöjda kunder och goda resultat. 

EN NY REVOLUTIONERANDE FILLERS UTAN NÅLAR.

Hur fungerar Infuzion i praktiken? 

Huden kan penetrera maximalt 500kDa = Dalton. 
Ett klassiskt serum eller hudkräm har oftast ingredienser med en större molekylstorlek än 500kDa = Dalton. 
Således lägger sig hudvårdsprodukten endast på hudens yta. 
Genom Infuzion Systems teknologi kan dom aktiva ingredienserna penetrera djupare och ge synliga resultat. 
Infuzion System® är en revolutionerande behandling, som gör det möjligt att helt utan smärta föra in hudföryngrande hyaluronsyra som återfuktar huden och jämnar ut synliga rynkor.

Hur fungerar en Infuzion System® behandling? 

Infuzion System® är baserat på den medicinskt beprövade metoden Jontofores. Behandlingsmetoden går ut på att skapa en kontinuerlig elström där molekylerna i en hudvårdande produkt förs över till ett elektriskt fält. Den joniserade hudvårdsprodukten kan därmed penetrera huden utan nålar. Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. Infuzion System® är en ny framtagen teknik för estetiska hudbehandlingar med flera behandlingsområden baserade på joniserade lösningar och utvalda program. 

Infuzion System® kan behandla tre olika zoner; ansikte, händer samt hals och dekolletage. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt skapa lite fylligare läppar. 
Resultatet blir naturligt och behandlingen ger omedelbar effekt. 
Fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad och får en jämn och fin yta med lyster. Behandlingen tar ca 45 minuter per område.   
Infuzion System®

Vilken ampull ska du välja?

Det finns tre olika ampuller att välja för din Infuzion behandling när du gjort klart din kur.

Önskar du dig en Quick Fix räcker det med 1st behandling av skin boozter så blir du omedelbart återfuktat i huden med ett fint glow på direkten. För dig som vill uppnå ett långvarigt resultat rekommenderas en behandlingskur med 3st Infuzion behandlingar per område och 1 veckas mellanrum på dessa behandlingarna.
(Minst 7 dagar och max 10 dagar mellan varje behandlingstillfälle.)
Efter dessa 3st behandlingar räcker endast 1st behandling var 4-6:e månad för att ditt resultat ska bibehållas. 

Ingår i Infuzion behandling: 
Rengöring och desinficeras området/huden innan Infuzion System® behandlingen, 
Infuzion produkt och avslutas med dag/nattkräm eller handkräm. 
Före och efterbilder tas för att jämföra före och efter resultatet.

Vill du veta mer om Infuzion behandlingen kan du boka en Infuzion Konsultation 30min 295kr
Denna kostnaden dras av vid en utförd kur med Infuzion!
Skin Boozter
Skin Boozter innehåller hyaluronsyra, vitaminer och antioxidanter 1000kDa = Dalton. 

Passar alla hudtyper och speciellt den torra hudtypen som behöver en ordentlig fuktboost.

Skin Booster 45min 2095kr
Volymizer
Volymizer innehåller ren hyaluronsyra 
3000kDa = Dalton. 

Passar alla hudtyper och för den som vill bygga upp ex kinder, läppar på ett naturligt sätt eller önskar få en slätare hals och dekolletaget samt passar fint på händerna.

Volymizer 45min 2295kr
Skin Balanz
Skin Balanz innehåller cannadidiol, niacinamid och hyaluronsyra.

Passar alla hudtyper, speciellt hy som är oren, fet och känslig. 

Skin Balanz 45min 2295kr
INFUZION SYSTEM®

Tillval för Infuzion System®

Rekommenderade tillval under varje Infuzion behandling. 
Tillvalen är framtagna för att maxa ditt behandlingsresultat före och efter din Infuzion behandling.
Infuzion Peeling
Infuzion Peeling 3D Exfoliating pads kombineras med citronsyra, mjölksyra och glykolsyra som effektivt tar bort överskotts fett och döda hud celler utan att vara för aggressiv inför en behandling med Infuzion.
Peeling padsen innehåller även glycerin och panthenol för att återfukta och lugna huden.

När peeling utförs innan en Infuzion behandling så penetreras ingredienserna i från produkten mycket bättre ner in i huden. Då huden har blivit rengjord och fri från fett och smuts kommer du att uppleva ett bättre resultat av din Infuzion behandling.

Peelingen är framtagen av Infuzion och är skapad för ett mer långvarigt resultat av Infuzion behandlingen, pris för peelingen är 95kr. 
Infuzion Mask
Infuzion Sheet Mask produceras genom att man odlar mikroorganismer i en näringsbas baserad på kokosmjölk där den genomgår en jäsning som efter två veckor har bildat ett nät av biocellulosamembranet.
Biocellulosa är känt att användas inom rekonstruktiv kirurgi som ett sårförband för att reparera och läka skadad hud.

Masken innehåller glycerin, äppelstamscellsextrakt, blåbärssextrakt och mjölksyra (lactic acid). De aktiva ämnena är blåbärsextrakt som stärker upp huden, drar samman och lugnar huden efter en behandling.
Äppelstamscellsextrakt har samma egenskaper som mänskliga stamceller och gör att skapandet av nya hudceller kan stimuleras och framställas. Dessutom skyddar och stärker det våra befintliga hudceller.

Efter en Infuzion behandling känns masken skön och kylande där huden lugnas, repareras, blir mer återfuktad och lystergivand i huden, priset för masken är 195kr. 

Sök