Infuzion System® 

Skin Booster utan nålar! 
Vi erbjuder ett alternativ för dig som inte vill göra ingrepp eller injicera och som önskar sig ett naturligt utseende men ändå kunna göra en behandling som ger direkta resultat. 

Tack vare Infuzion System® så är det möjligt att föra in steril hyaluronsyra med ett speciellt anpassat PH-värde i huden med ström istället för nålar. Infuzion System® är en världsunik metod och registrerat varumärke som har blivit extremt populär. En säker behandling och ingen smärta, svullnad eller blåmärken.

Behandlingen med Infuzion System® går ut på att man för in hyaluronsyra i huden med galvanisk ström som fungerar som en ultratunn, osynlig nål som är en patenterande kula som rollas på hudytan och som samtidigt vidgar porerna. Efter behandlingen sluter sig porerna igen och stora porer blir mindre. Infuzion System® kan penetrera över 3000 kDa = Dalton i molekylmassa in i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Detta innebär att porerna vidgas under en Infuzion behandling som gör införseln av hyaluronsyra möjlig.

Vi har arbetat med Infuzion behandlingar sedan 2018 och har en lång erfarenhet med mycket goda resultat och nöjda kunder. 

EN NY REVOLUTIONERANDE FILLERS UTAN NÅLAR.

Hur fungerar Infuzion i praktiken? 

Huden kan penetrera maximalt 500kDa = Dalton. 
Ett klassiskt serum eller hudkräm har oftast ingredienser med en större molekylstorlek än 500kDa = Dalton. 
Således lägger sig hudvårdsprodukten endast på hudens yta. 
Genom Infuzion Systems teknologi kan dom aktiva ingredienserna penetrera djupare och ge synliga resultat. 
Infuzion System® är en revolutionerande behandling, som gör det möjligt att helt utan smärta föra in hudföryngrande hyaluronsyra som återfuktar huden och jämnar ut synliga rynkor.

Hur fungerar en Infuzion System® behandling? 

Infuzion System® är baserat på den medicinskt beprövade metoden Jontofores. Behandlingsmetoden går ut på att skapa en kontinuerlig elström där molekylerna i en hudvårdande produkt förs över till ett elektriskt fält. Den joniserade hudvårdsprodukten kan därmed penetrera huden utan nålar. Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. Infuzion System® är en ny framtagen teknik för estetiska hudbehandlingar med flera behandlingsområden baserade på joniserade lösningar och utvalda program. 

Infuzion System® kan behandla tre olika zoner; ansikte, händer samt hals och dekolletage. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt skapa lite fylligare läppar. 
Resultatet blir naturligt och behandlingen ger omedelbar effekt. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad och får en jämn och fin yta med lyster. Behandlingen tar ca. 30-45 minuter per område.   

Vad erbjuder vi för behandling med Infuzion System® 

Skin Booster utan nålar! 
För dig som önskar sig en Quick Fix räcker det med 1st behandling, du får ett omedelbart glow och bli återfuktad i huden omgående. 
För dig som vill uppnå ett långvarigt resultat rekommenderar vi en behandlings kur med 3st behandlingar per område och 1 veckas mellanrum. 
(Minst 7 dagar och max 10 dagar mellan varje behandlingstillfälle.) 
Efter dessa 3 behandlingar räcker endast 1 behandling var 4-6:e månad för att underhålla ditt resultat.
Ingår i behandlingen: Rengöring och desinficeras området/huden innan Infuzion System Skin Boozter behandlingen, infuzion produkten och avslutas med dag/nattkräm eller handkräm.  Före och efterbilder tas för att du ska se att det blir ett synligt resultat direkt!

Skin Boozter innehåller hyaluronsyra, vitaminer och antioxidanter 1000kDa = Dalton. 
Passar alla hudtyper och speciellt den torra hudtypen som behöver en fuktboost. 
Konsultation Kostnadsfri 15min 
1st Område Skin Booster 45-60min 2095kr
2st Områden Skin Booster 60-75min 3595kr
INFUZION HÄNDER Skin Booster 45-60min 2095kr 

Vi rekommenderar en behandlings kur med 3st behandlingar per område och 1 veckas mellanrum. 
(Minst 7 dagar och max 10 dagar mellan varje behandlingstillfälle.) 
Efter dessa 3 behandlingar räcker endast 1 behandling var 4-6:e månad för att underhålla ditt resultat.
Ingår i behandlingen: Rengöring och desinficeras området/huden innan Infuzion System Volymizer behandlingen, infuzion produkten och avslutas med dag/nattkräm eller handkräm. Före och efterbilder tas för att du ska se att det blir ett synligt resultat direkt!


Nyhet på salongen - Volymizer innehåller ren hyaluronsyra 3000kDa = Dalton. 
Passar alla hudtyper och perfekt när man önskar bygga kinder, läppar på ett naturligt sätt eller få en slätare hals och dekolletaget eller händer
1st Område Volymizer 45min 2295kr
2st Områden Volymizer 75min 3795kr

Vi rekommenderar en behandlings kur med 2st behandlingar per område och 1 veckas mellanrum. 
Efter dessa 2 behandlingar räcker endast 1 behandling var 4-6:e månad för att underhålla ditt resultat.
Ingår i behandlingen: Rengöring och desinficeras området/huden innan Infuzion System Skin Balanz behandlingen, infuzion produkten och avslutas med dag/nattkräm.  Före och efterbilder tas för att du ska se att det blir ett synligt resultat direkt!


Nyhet på salongen - Skin Balanz innehåller cannabidiol. 
Passar alla hudtyper, speciellt huden som är oren och känslig. 
1st Område Skin Balanz 45min 2295kr
2st Områden Skin Balanz 75min 3795kr 

Väljer du att betala alla tre behandlingarna under ditt första besök, bjuder vi på infuzion peelingen under alla behandlingarna värde 285kr gäller Skin Boozter och Volymizer. 

För bättre resultat rekommenderas
TILLVAL - Uppgradera din Infuzion behandling. 
INFUZION PEELING 95kr
SHEET MASK 195kr


Infuzion Peeling 3D Exfoliating pads kombineras med citronsyra, mjölksyra och glykolsyra som effektivt får bort döda hud celler utan att vara för aggressiv inför en infuzion behandling. Peeling padsen innehåller även glycerin och panthenol för att återfukta och lugna huden. Det gör att infuzion behandlingen kan penetreras bättre ner i huden när din hud är så ren som möjligt och vi fått bort dina döda hudceller samt att du kommer uppleva ett bättre resultat av din infuzion behandling. 
Peelingen är framtagen av Infuzion och är skapad för ett mer långvarigt resultat av Infuzion behandlingen. 

Infuzion Sheet Mask produceras genom att man odlar mikroorganismer i en näringsbas baserad på kokosmjölk där den genomgår en jäsning som efter två veckor har bildat ett nät av biocellulosamembranet. Biocellulosa är känt att användas inom rekonstruktiv kirurgi som ett sårförband för att reparera och läka skadad hud. 
Masken innehåller glycerin, äppelstamscellsextrakt, blåbärssextrakt och mjölksyra (lactic acid). De aktiva ämnena är blåbärsextrakt som stärker upp huden, drar samman och lugnar huden efter en behandling. Äppelstamscellsextrakt har samma egenskaper som mänskliga stamceller och gör att skapandet av nya hudceller kan stimuleras och framställas. Dessutom skyddar och stärker det våra befintliga hudceller. Efter en behandling känns masken skön och kylande där huden lugnas, repareras, mer återfuktad och lystergivand.
Sök