Sök

OM OSS

Professional Team

Skin By M 
- FACE & BODY -
Skin By M erbjuder skönhetsbehandlingar till dig som vill stanna upp för en stund och fokuserar på din hudhälsa. Investera i dig själv för att få den balansen du behöver i livet just nu. I dagens stressiga vardag behöver vi ge oss tid för återhämtning och balans. Släpp stressen och pressen. Hämta energi och känna dig lugn igen. Tillåt sig att vara, här och nu och njut. Här upplever du fantastiska behandlingar för Face, Eye, Body, Foot och Hand. Fortsätt med en härlig avkoppling i relaxen med jacuzzi, bastu, relaxrum och varm ute pool i fantastisk parkmiljö hos Valhall Park Hotell.
Marie Lindgren 
ÄGARE
Diplomerad Massör och Auktoriserade SPA & Hudterapeut med specialkompetens, har över 15års erfarenhet och Gesällbrev. 
Salongen är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).
2007 läste jag till Diplomerad Massör och Hälsoutvecklare som sedan tog mig vidare till Landskrona och 2009 läste jag till Spa- och Hudterapeut. 
Har under åren arbetat på större salonger i Västra Götaland, Skåne och innehar en lång erfarenhet från branschen.
Skin Regimen 
PROFESSIONAL PRODUKTER
Produkterna vi använder har vi valt med stor omsorg. Hälsosam hud har ingen ålder. Skin Regimen är ett veganskt hudvårdsmärke från Parma i Italien som består av växtbaserad hudvård för stressad hud. Vare sig stressen kommer inifrån eller från miljöfaktorer, så är resultatet en stressad hud. Vi måste skydda vår hud med hudvård och en livsstil som flexibelt och effektivt hanterar vårt dagliga upp och nedgångar. Skin Regimen är optimal för en mer hälsosam och ungdomlig hud, samtidigt som kroppen och sinnets stresstålighet förstärks. SHR
SVERIGES HUDTERAPEUTERS RIKSORGANISATION
SHR - Sveriges Hudterapeut Riksorganisation. 
Vi är självklart medlem och innehaver behandlingsskadeförsäkring,