Sök

Om oss Skin By M 

Om oss!

Skin By M 
- FACE & BODY -
Skin By M erbjuder skönhetsbehandlingar till dig som vill stanna upp för en stund och fokuserar på din hudhälsa. Investera i dig själv för att få den balansen du behöver i livet just nu. I dagens stressiga vardag behöver vi ge oss tid för återhämtning och balans. 
Släpp stress och press. Hämta energi och känna dig lugn igen. Tillåt sig att vara, här och nu! Här upplever du fantastiska behandlingar för hela kroppen och välj det som passar dig för stunden. 
Fortsätt med en härlig avkoppling i relaxen på Valhall Park Hotell med jacuzzi, bastu, relaxrum och ute pool i fantastisk parkmiljö. Önskar du mer information skrolla längst ner på sidan!
Marie Lindgren 
ÄGARE
Diplomerad massör, Makeup artist och Auktoriserade Spa- och Hudterapeut med specialkompetens, har över 15års erfarenhet och Gesällbrev. 
Salongen är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) vilket innebär att jag har en gedigen utbildning och utför professionella skönhetsbehandlingar. 
2007 läste jag till diplomerad massör, hälsoutvecklare och makeup artist som sedan tog mig vidare till Landskrona och 2009 läste jag till Spa- och Hudterapeut. 
Har under åren arbetat på större salonger i Västra Götaland, Skåne och innehar en lång erfarenhet från branschen.
Hudvård och Makeup
PROFESSIONAL PRODUKTER
Produkterna vi använder har vi valt med stor omsorg. Hälsosam hud har ingen ålder. Comfort Zone och Skin Regimen är ett veganskt hudvårdsmärke från Parma i Italien som består av växtbaserad hudvård. Vi måste skydda vår hud med hudvård och en livsstil som flexibelt och effektivt hanterar vårt dagliga upp och nedgångar. Comfort zonen och Skin Regimen är optimal för en mer hälsosam och ungdomlig hud, samtidigt som kroppen och sinnets stresstålighet förstärks. 

PÜR är en makeup serie som kombinerar avancerade hudvårdande ingredienser med den renaste och absolut högsta kvalitén på mikroniserade mineraler. Denna kombination ger bevisade resultat och PÜRs produkter verkar därmed både som hudvård och makeup. Alla PÜRs makeup-produkter är mångfunktionella, passar alla och har ett brett spektra vad gäller färger och nyanser.SHR
SVERIGES HUDTERAPEUTERS RIKSORGANISATION
SHR - Sveriges Hudterapeut Riksorganisation. 
Vi är självklart medlem och innehaver behandlings skadeförsäkring,

Följ oss gärna!